Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Logitech Spotlight Plus Slate

38.500 Ft (30.315 Ft + ÁFA)
Kapható választék:
Garancia:
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Logitech
Cikkszám: 910-005166
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Szállítási díj: 1.142 Ft
Várható szállítás: 2021. szeptember 29.

Leírás és Paraméterek

Gyártó: Logitech
Modell: Spotlight Plus (910-005166)


Leírás:

Spotlight plus

A fejlett mutatórendszerrel precízen emelhet ki vagy nagyíthat fel részleteket
A képernyőn megjelenő kurzort használhatja videók lejátszásához vagy szüneteltetéséhez, hivatkozások megnyitásához, stb.
Azonnal csatlakozik az usb-vevőegységen vagy a bluetooth® technológián keresztül

Kiemelés és nagyítás a képernyőn

Emelje vállalatának következő bemutatóját a hagyományos lézeres jelzésnél magasabb szintre. a spotlight plus fejlett mutatórendszerével precízen kiemelhetők vagy felnagyíthatók a fontos részletek, pixelpontos részletességgel. a kihangsúlyozott terület egyaránt jól látható a tárgyalóban és a videokonferencián csatlakozók számára. a kívánt mutató-üzemmódot a felhasználóbarát logitech presentation alkalmazásban állíthatja be. (1)

Egérszerű kurzorvezérlés

A képernyőn megjelenő kurzort használhatja videók lejátszásához vagy szüneteltetéséhez, hivatkozások megnyitásához, saját vállalati tartalom bemutatására és élvezheti az interaktivitás előnyeit. többé nem kell megszakítania az üzleti előadását, hogy odalépjen az egérhez vagy a hordozható számítógépéhez. a spotlight plus révén a bemutatója és a vállalata egyaránt tündökölhet.

Okos időgazdálkodás

A spotlight plus figyelmezteti az előadót, amikor eljön a lezárás ideje. a bemutató-távirányító a prezentáció vége előtt öt perccel rezeg, majd újfent ezt teszi, ha lejárt az idő. az előadó elkerülheti a zavaró és idegesítő megszakításokat, követheti a bemutató idejét és figyelmeztető rezgést állíthat be a logitech bemutató-alkalmazásban. (1)

Kettős csatlakozás

A fényes, hordozható és vezeték nélküli spotlight plus távirányítót könnyen magával viheti otthoni irodájából a székhelyre, hogy zökkenőmentes előadást tarthasson. csatlakoztassa egy számítógéphez az usb-vevőegységgel vagy az alacsony energiafogyasztású bluetooth technológiával. a kettő között zökkenőmentesen válthat a vevőegység csatlakoztatásával vagy leválasztásával. a távirányító alapjába épített kényelmes és diszkrét dokkolóban tárolhatja az éppen használaton kívüli usb-vevőegységet.

Logitech presentation alkalmazás

Készítsen elő mindent a üzleti bemutató megkezdése előtt. párosítsa a spotlight plus távirányítót a nagy tudású alkalmazással, hogy időjelzéseket állíthasson be, válthasson a mutató módjai között és személyre szabhassa a műveleteket a felhasználóbarát felületen. beállíthatja a távirányító „vissza gombját arra, hogy elsötétítse a képernyőt, vagy hogy aktiválhassa a gesztusvezérelt görgetést, hangerő-szabályozást, és egyebeket. többé nem kell aggódnia, hogy számítógépe készenléti üzemmódba lép – az alkalmazás mindig aktívan tartja a bemutató során.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!