Western Digital 2 TB MyPassport USB3.0 black

26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA)
Legyen biztos abban, hogy minden alkotása amit életében készít - fotók, videók, zenék és dokumentumok - nem fognak elveszni. A MyPassport meghajtó WD Backup szoftverrel van felszerelve, amelyet automatikusan futtathat menetrendjétől függően. Csak állítsa be az időpontot és a gyakoriságot, hogy mikor mentse el fájljait PC-jéről a MyPassport meghajtóra.


Tartsa biztonságban digitális élete tartalmait a MyPassport jelszóvédelemmel és a beépített 256-bit-es AES hardveres titkosítással. Csak aktiválja a jelszavas védelmet és állítsa be testreszabott jelszavát a WD Discovery-t használva.


A MyPassport hordozható tárhely kicsomagolás után rögtön használható. Ráadásul a SuperSpeed USB-vel gyorsan neki is állhat a mentésnek.


A WD Discovery szoftverrel csatlakozhat az olyan népszerű közösségi médiákhoz és felhő tárhelyekhez, mint például a Facebook, Dropbox és Google Drive. Zökkenőmentesen importálhat, rendezhet és oszthat meg fotókat, videókat és dokumentumokat a MyPassport meghajtóra, így online közössé életét is biztonságban tudhatja.
 
Cikkszám: WDBYVG0020BBK-WESN
Gyártó: Western Digital
Elérhetőség: Raktáron (3-5 munkanap)
Kapható választék:
Garancia:
Menny.:db
További információk a termékről