Corsair Vengeance LPX Black DDR4-RAM 3600 MHz 2x 16 GB - schwarz - CMK32GX4M2D3600C18 (CMK32GX4M2D3600C18)

66.990 Ft (52.748 Ft + ÁFA)

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ OVERCLOCKHOZ TERVEZTÉK

A VENGEANCE LPX memóriát nagy teljesítményű overclokhoz tervezték. A hőleadó tiszta alumíniumból készült a gyorsabb hőelvezetés érdekében, az egyedi teljesítményű NYÁK pedig segít a hő kezelésében és ezzel kiváló overclockolási lehetőségeket biztosít. Minden IC-t külön-külön szűrnek a csúcsteljesítmény-potenciál szempontjából.

KOMPATIBILITÁS TESZTELVE

Részletes tesztelési folyamatunk része a teljesítmény és kompatibilitás ellenőrzése a piac szinte minden alaplapján - és néhány olyanon is, amely még piacra sem került.

XMP 2.0 TÁMOGATÁS

Egyetlen beállításra van szükség ahhoz, hogy automatikusan beállítsa a VENGEANCE LPX készlet leggyorsabb biztonságos sebességét. Lenyűgöző, megbízható teljesítményt nyújt lezárás vagy más furcsa viselkedés nélkül.

ALUMÍNIUM HŐVEZETŐ

Az overclockot a működési hőmérséklet korlátozza. A VENGEANCE LPX hővezető egyedi kialakítása optimálisan vonja el a hőt az IC-kből és vezeti a rendszer hűtési útvonalába, így Ön intenzívebben hajthatja.

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ OVERCLOKCHOZ TERVEZTÉK

Minden VENGEANCE LPX modul egyedi teljesítményű NYÁK-ból és gondosan letesztelt memória IC-kből épül fel. A hatékony hővezetőnek köszönhetően mindig megfelelő hűtést biztosít a túlhúzási potenciál javítása érdekében.

ALACSONY PROFILÚ KIVITEL

A kisméretű kialakításnak köszönhetően ideális kisebb készülékházakban vagy olyan rendszerekben, ahol a belső tér gondosan megtervezett.

PÁROSÍTSA A RENDSZERÉT

A legjobb, nagy teljesítményű rendszerek ugyanolyan jól néznek ki, ahogy futnak. A VENGEANCE LPX többféle színben kapható, hogy stílusban igazodjon az alaplaphoz, a többi alkatrészhez, a gépházhoz vagy csak a kedvenc színéneben pompázzon.

Cikkszám: CMK32GX4M2D3600C18
Gyártó: Corsair
Elérhetőség: Raktáron (3-5 munkanap)
Kapható választék:
Garancia:
Menny.:db
További információk a termékről