MSI B450-A PRO MAX (AM4) (D) (7B86-022R)

36.900 Ft (29.055 Ft + ÁFA)
Az MSI alaplapok rengeteg kényelmes és intelligens dizájnnal rendelkeznek, mint például a kényelmes tűs fejlécek, amelyek távol tartják a zónát, a barátságos SATA és USB helyet és így tovább, így a DIY felhasználók választhatnak bármilyen játékot, amilyet akarnak.

Az MSI alaplapok segítségével kezelheti a sebességeket és a hőmérsékleteket minden rendszer- és CPU-rajongó számára, teljes ellenőrzést biztosítva a hűvös és csendes rendszer beállításához. A ventilátor fejlécét a legnépszerűbb CPU-hűtők figyelembevételével kényelmesen el lehet helyezni.

Minden MSI alaplapot szigorú szerelők tanúsítottak, és ez a funkció biztosítja a kényelmes PIN-fejléc nélküli zónát, barátságos SATA és USB helyet, hogy kompatibilis legyen a legszélesebb alkatrészekkel és eszközökkel, így a DIY felhasználó kiválaszthatja a kívánt alkatrészeket. Ezen túlmenően egy dedikált minősített gyártói listát (QVL) kínálunk a legkritikusabb rész - a memória - számára. Az MSI DDR4 Boost technológiával kombinálva a maximális kompatibilitást nyújtjuk, így megerősítheti és kiválaszthatja a kívánt játékot. Az MSI AM4 alaplapok tökéletesen támogatják az AMD Ryzen processzorokat. Az MSI Core Boost kombinációjával maximális teljesítmény érhető el, függetlenül attól, hogy milyen processzort használ.

Sokéves tapasztalattal rendelkezik a könnyen kezelhető teljesítménynövelő eszközök létrehozásában, csak a legjobb minőségű alkalmazások állnak az Ön rendelkezésére. Ezeket az eszközöket használhatja annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az alaplapjából, és a játék során győzelemre jusson. Ezenkívül meggyőződöttünk arról, hogy a BIOS-ban megtalálhatók a legújabb lehetőségek, és mindenki számára könnyen használható. A széles körű szolgáltatások lehetővé teszik a rendszer finomhangolását a megbízható maximális teljesítmény elérése érdekében.
Cikkszám: 7B86-022R
Gyártó: MSI
Elérhetőség: Utolsó 4 db raktáron
Várható szállítás: 2021. október 27.
Kapható választék:
Garancia:
Menny.:db
További információk a termékről